Μαγκιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ανακοίνωσε πως θα καλύψει εκείνη το ποσό των 140 ευρώ που απαιτείται, για να βγει η ρώσικη βίζα σε κάθε οπαδό της που επιθυμεί να ταξιδέψει στη Ρωσία, ώστε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα με αντίπαλο τη Ροστόφ, στους «16» του Europa League.
Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων», που θα κάνουν το μεγάλο ταξίδι, θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη, όμως ενημερώθηκαν πως -τουλάχιστον- τα έξοδα για τη βίζα, τα αναλαμβάνει η ομάδα τους.
Θυμίζουμε, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κάνει παράπονα, πριν ακόμα γίνει η κλήρωση, για το βαρύ πρόγραμμα που θα έχει η ομάδα του τον Μάρτιο. Αφού έμαθε, δε, πως θα πρέπει να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, ανέφερε: «Είναι κακή κλήρωση από κάθε άποψη. Είναι μακριά και έρχεται σε μια άσχημη περίοδο για εμάς.. Είναι δύσκολη ομάδα. Είχαν καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και νικήσαν τον Άγιαξ και την Άντερλεχτ στα προκριματικά».
Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος