Συνειδητοποιημένος αλλά και μετρημένος εμφανίστηκε ο Ετιέν Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ στο Αλμάτι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ο Γάλλος χαφ σημείωσε πως άπαντες θέλουν να φύγουν με το τρίποντο από το Καζακστάν, ενώ την ίδια ώρα έθεσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως τον μεγαλύτερο στόχο του Παναθηναϊκού.

Για το πως αντιμετωπίζουν το αυριανό ματς και τι πρέπει να κάνει η ομάδα για τη νίκη: «Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, προφανώς στόχος είναι το πρωτάθλημα, αύριο θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και το αν λαμβάνουν υπόψη την ιστορική διάσταση των αναμετρήσεων: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να μην κοιτάμε μακριά. Δεν μπορώ να βρω διαφορετική λογική. Θα πάμε να παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίστρουπ: «Είναι σημαντικό να διατηρούμε τη σταθερότητα στην ομάδα -Πάντα υπάρχουν πράγματα να βελτιώσουμε»

Δεσύλλας: «Το πλάνο του Νίστρουπ για τον αντικαταστάτη του Ουναΐ και το δύσκολο ματς του Παναθηναϊκού στο Αλμάτι»

Αθανασίου: «Αλλαγή σχηματισμού ή… Ταμπόρδα αντί του Ουναΐ»

Δεσύλλας: «Οι αλλαγές του Νίστρουπ στο Αλμάτι και η δύσκολη εβδομάδα του Παναθηναϊκού»

Αθανασίου: «Διπλό για να ανοίξει δρόμο προς την οκτάδα ο Παναθηναϊκός – Τυχερός στην ατυχία του ο Ουναΐ»

Οι συνεντεύξεις Τύπου και οι προπονήσεις για το ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Αναχωρεί για Καζακστάν ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Γιάγκουσιτς, αλλά με Τσιριβέγια στο Καζακστάν ο Παναθηναϊκός

Τσιριβέγια αντί Ουναΐ στη λίστα του Παναθηναϊκού

H συσπείρωση και η «πράσινη» αντίδραση: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπόρατς