Στην… πρίζα παραμένει το Πράσινο Ακρωτήρι για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Με την γκολάρα του Γκάρι Ροντρίγκες «τσίμπησε» το 1-1 από το Καμερούν, αλλά δεν ήταν αρκετό, προκειμένου να αποφύγει την τρίτη θέση, με την Μπουρκίνα Φάσο να τερματίζει 2η, αφού και εκείνη ήρθε ισόπαλη με το ίδιο σκορ κόντρα στην ουραγό Αιθιοπία.

Έτσι, το Καμερούν, που είχε εξασφαλίσει ήδη το «εισιτήριο» από την προηγούμενη αγωνιστική, «σφράγισε» την 1η θέση του ομίλου με 7 βαθμούς, η Μπουρκίνα Φάσο τη 2η με 4, όσους και το Πράσινο Ακρωτήρι (μέτρησε η καλύτερη επίθεση), που θα περιμένει και τα αποτελέσματα των υπολοίπων, για να δει αν θα είναι η μία από τις τέσσερις καλύτερες «τρίτες», που θα δώσουν το «παρών» στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Με τους τέσσερις βαθμούς, πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι και ο Γκάρι Ροντρίγκες θα καθυστερήσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπως και ο -βασικός απόψε για το Καμερούν- Κούντε, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 62'.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» βρήκαν δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο Βινσέν Αμπουμπακάρ στο 39ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Βοζίνια.

Η φάση των «16», να θυμίσουμε, αρχίζει στις 23 Ιανουαρίου.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube