Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, επιβεβαίωσε και στην προπόνηση της Δευτέρας (με βάση τα όσα δοκίμασε στου Ρέντη) ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν διάταξη 4-2-3-1 με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου και όχι στα άκρα της επιθετικής τριάδας.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι επίσης σίγουρο ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κέρδισε το “στοίχημα” για τη θέση δίπλα στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ισπανό κόουτς των πρωταθλητών να δείχνει εμπιστοσύνη στον νεαρό μέσο. Η εντεκάδα λοιπόν που θα ξεκινήσει στο μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά είναι η ακόλουθη. Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Σεμπά και Ιντέγε.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι ο 41χρονος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” θα δώσει την ευκαιρία στον Σεμπά, επιβραβεύοντας τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για την προσπάθεια που έχει κάνει. Ο Σεμπά ήταν και από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Ατρόμητο και αυτό, σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του Πάρντο, οδηγεί τον Βίκτορ στην απόφαση να χρησιμοποιήσει βασικό τον Βραζιλιάνο.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, ο διεθνής μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε ούτε χθες, αλλά θα είναι στην αποστολή για το ματς με τη Χάποελ. Οι μικροενοχλήσεις που έχει ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” δεν πρόκειται να τον κρατήσουν εκτός για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς.

Καλά νέα για Τσόρι και Πουλίδο

Το καλό νέο από τη σημερινή προπόνηση των “ερυθρόλευκων” είναι πως ο Ντομίνγκες και ο Πουλίδο προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα (όπως και χθες) χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις και θα είναι στη διάθεση του Βίκτορ για το ματς της Τετάρτης με τη Μπερ Σεβά.

Η αυριανή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος είναι προγραμματισμένη για τις εννιά το πρωί και μετά το τέλος της ο Βίκτορ θ' ανακοινώσει την αποστολή των Πειραιωτών για το μεθαυριανό ματς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας