Καμία διάθεση ν’ αφήσει πρόωρα την ΑΕΚ -παρά τον πειρασμό της Premier League- δεν έχει ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Το όνομα του Ουρουγουανού μετράει ακόμα στην Αγγλία, κάτι που αποδείχθηκε από το δημοσίευμα της «Mirror» που τον παρουσιάζει ως πιθανό αντικαταστάτη του Γκάρι Μονκ στη Σουόνσι.

Μπορεί λοιπόν να είναι κολακευτικές οι πληροφορίες ότι αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου του αγγλικού συλλόγου, Χιου Τζένκινς (ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον πάρει και το 2010), αλλά ο Πογιέτ δεν έδειξε θερμός στη διερευνητική επαφή που έγινε μαζί του. Άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους (και γι’ αυτό απέρριψε την Άστον Βίλα πριν έρθει στην ΑΕΚ.

Όσο για τη ρήτρα αποδέσμευσης που γράφτηκε ότι υπάρχει στο συμβόλαιό του (ύψους 300.000 λιρών), από την «Ένωση» διαψεύδεται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Και υπενθυμίζεται η συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ των δυο πλευρών να εκτιμήσουν στο τέλος της σεζόν τη συνεργασία τους και αναλόγως να κριθεί αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασής της για δυο ακόμα χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τάισον: «Θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και αφοσίωση - Μετράει μόνο το ματς με Ολυμπιακό»

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»

TAGS: A.E.K.