Ούτε λεπτό χαλάρωσης δεν πρέπει να υπάρξει στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισαν οι δύο παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σόνι Γουίμς και Άαρον Τζάκσον.

Αμφότεροι τόνισαν πως θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους, να παίξουν έξυπνα και να μην πιστέψουν στιγμή πως ο ημιτελικός… ολοκληρώθηκε πρόωρα, ενώ εμφανίστηκαν ανυπόμονοι για το πρώτο Final-4 της καριέρας τους.

«Είναι ένα φανταστικό γήπεδο (Ο2 Arena). Έχω δουλέψει πολύ στην καριέρα μου για να βρεθώ εδώ και ευτυχώς κατάφερα να δώσω το παρών σε Final-4. Θα προσπαθήσω να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάνε ποτέ. Δεν πρέπει να ηρεμήσουμε ούτε λεπτό. Πρέπει να τους κάνουμε να παίξουν στον ρυθμό μας και να μην πιστέψουμε στιγμή πως το παιχνίδι τέλειωσε πρόωρα», είπε ο Τζάκσον.

«Είναι εξαιρετικό που συμμετέχω για πρώτη φορά σε Final-4. Είναι ωραίο που βρίσκονται εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο στόχο της. Μέχρι στιγμής όλη η διοργάνωση είναι εξαιρετική εμπειρία κι ελπίζω να γίνει ακόμη καλύτερη με το τρόπαιο. Με έχει ακολουθήσει και η οικογένειά μου εδώ και περνάμε ευδιάθετα τον χρόνο μας. Προσπαθώ να κρατήσω την συγκέντρωσή μου. Δεν ήμουν εδώ πέρσι, αλλά βρίσκομαι στην ομάδα –όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου- για να μην συμβεί ξανά το περσινό», ανέφερε ο Γουίμς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!