Σε έναν αγώνα που τον πρώτο ρόλο είχαν οι άμυνες και τα πολλά σουτ που έβρισκαν δοκάρια, η Βουλιαγμένη κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 2-1 στις νίκες, σπάζοντας την έδρα του Ολυμπιακού.

Ενδεικτικό είναι πως δεν σημειώθηκαν τέρματα στο δεύτερο δεκάλεπτο και πως η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου δεν βρήκε δίχτυα για 25 λεπτά, ενώ αυτή του Χάρη Παυλίδη για 12 λεπτά. Ύστερα από αυτή την επικράτηση η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου μίλησε στο sport-fm.gr για το σημερινό παιχνίδι και για τον επόμενο που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Λαιμό.

Που κρίθηκε το παιχνίδι και πόσο σημαντικό ήταν για τη συνέχεια;

Νομίζω ότι κρίθηκε στις πολύ δυνατές άμυνες, όπως και το προηγούμενο. Ήταν έντονο παιχνίδι με μεγάλο άγχος. Οι τελικές επιλογές και των δύο ομάδων δεν ήταν καλές και είχαμε δύο εξαιρετικές τερματοφύλακες και από τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό που κρατήσαμε τον ίδιο ρυθμό στην άμυνα και στα 4 οχτάλεπτα και δείξαμε την ψυχική δύναμη να ανατρέψουμε ένα εις βάρος μας 2-0, που έγινε μια πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή.

Θεωρώ ότι είχαμε μια τεράστια ευκαιρία στο τέλος της κανονικής διάρκειας, καθώς ήταν ένα ξεκάθαρο πέναλτι. Αυτά συμβαίνουν. Μπορεί ο διαιτητής να το έκρινε αλλιώς λόγω της κρισιμότητας της στιγμής. Από εκεί και πέρα δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Ξέρουμε ότι αυτά στη γυναικεία υδατοσφαίριση αλλάζουν πολύ γρήγορα. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και γνωρίζουμε ότι έχουμε κάνει ένα μικρό βήμα. Στη Βουλιαγμένη τη Δευτέρα πάμε από το μηδέν. Με αυτή την ψυχολογία θα αγωνιστούμε και αυτό θα παλέψουμε.

Πιστεύετε ότι και ο αγώνας της Δευτέρας θα είναι ίδιος με τους δύο τελευταίους;

Με τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι κάπως έτσι θα πηγαίνουν τα παιχνίδια και έτσι εξελίσσονται και αυτή τη χρονιά, γιατί οι ομάδες είναι πολύ κοντά μετά από πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να ξέρω τι σενάριο θα υπάρξει μεθαύριο, αν θα υπάρχουν πιο ανοιχτές άμυνες και μεγαλύτερα σκορ. Ίσως υπάρξει μεγαλύτερο σκορ γιατί αυτό είναι πολύ χαμηλό, αλλά και πάλι θα κριθεί στις άμυνες.

Επιμέλεια: Φωτεινή Κρεμαστιώτη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube