Ήχησε καμπάνα για τον ΑΠΟΕΛ.

Η UEFA επέβαλλε ποινή διεξαγωγής του επόμενου του αγώνα σε διοργάνωση της με κλειστή τη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ και πρόστιμο 15.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η τιμωρία θα ισχύσει για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 8 Δεκεμβρίου (20:00), καθώς οι πρωταθλητές Κύπρου παίζουν εκτός έδρας στην πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Η ανακοίνωση

«Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ για ποινή που επέβαλε στο ΑΠΟΕΛ η Πειθαρχική της Επιτροπή για το γεγονός ότι οπαδοί του άναψαν πυροτεχνήματα στον αγώνα των ομίλων του Europa League με τη Γιανγκ Μπόις.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλε στο ΑΠΟΕΛ ποινή διεξαγωγής του επόμενου του αγώνα σε διοργάνωση της UEFA με κλειστή τη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Ο επόμενος Ευρωπαϊκός αγώνας του ΑΠΟΕΛ είναι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 8 Δεκεμβρίου 2016».




Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα» επί του θέματος: «Μόλις έχουμε ενημερωθεί, θα γίνει συνάντηση να δούμε πώς θα εξυπηρετήσουμε τον κόσμο μας. Είναι παιχνίδι υψηλής ζήτησης. Είναι ένα πάθημα – μάθημα, θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορείς να κάνει πράγματα που δεν είναι αποδεκτά χωρίς να έχεις και επιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός δικαιούται το 5%, 1100 εισιτήρια. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εντός της ημέρας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube