Δεν άφησε ατιμώρητο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς η Ευρωλίγκα. Ο... εκτός εαυτού Σέρβος κόουτς που κινήθηκε απειλητικά κατά του Αρτεάγκα στο ματς της Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας, καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πιο συγκεκριμένα, είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει το ποσό των 30.000 ευρώ, πληρώνοντας ουσιαστικά τα νεύρα και την συμπεριφορά του κατά του Ισπανού ρέφερι, όταν μάλιστα ο τελευταίος τον είχε αποβάλλει στα μισά της τρίτης περιόδου.

Πέραν του Ζοτς, 10.000 ευρώ καλείται να πληρώσει και ο τιμ μάνατζερ της Φενέρ, Μιρσάντ Τουρκσάν, που είχε... συμμετοχή στα «επεισόδια», ενώ και η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για αντικείμενα που πέταξαν στο παρκέ οι οπαδοί της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν σκοπεύει να φύγει από τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γκριγκόνις, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague»

Δεν κάνει ντεμπούτο με Βιλερμπάν ο Μόρις

Μπαρτζώκας: «Καταρρεύσαμε ψυχολογικά σε μεγάλα σουτ της Βαλένθια - Ψάχνουμε τους λόγους για τα νεκρά διαστήματα»

Πετρίδης: «Να βάλει τους κανόνες του και να έχει την ίδια ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR»

Ευρωλίγκα: Εύκολο έργο για τη Ρεάλ, ψάχνει αντίδραση στο Μιλάνο η Φενέρ

Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ: Κόντρα στην πρωτοπόρο και με φόρα από τη μεγάλη νίκη τους στην Πόλη οι «πράσινοι»

Πάρκερ: «Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, είτε θα παίξω στην Παρτίζαν, είτε αλλού»!

Σπανούλης: «Παίζουμε πολύ άσχημα, δεν είμαστε ομάδα playoffs αυτή τη στιγμή»

Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Ντε Κολό-Έσπασε το φράγμα των 5.000 πόντων

MVP της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο Μπράιαντ