Την προβλεπόμενη ποινή βάσει του ΚΑΠ επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Χουάν Ινσαουράλδε.

Ο Αργεντινός αμυντικός του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές λόγω της μπουνιάς στον Γιώργο Κουτρουμπή, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό μέσα στη φισούνα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο άσος του «Δικεφάλου του βορρά» δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο προσεχή παιχνίδια των πλέι οφ με τον Ατρόμητο, καθώς και σε αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Θα επανέλθει στη δράση στο ματς -κεκλεισμένων των θυρών- στην Τούμπα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.