Βαλίτσες για το Βελιγράδι και όχι για τον… Πειραιά φέρεται να ετοιμάζει ο Φακούντο Καμπάτσο, όπως αποκάλυψε η «Marca».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα, ο Αργεντινός φέρεται να έχει αποφασίσει να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, έπειτα από σχετική ενημέρωση της Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν προτίθεται να ματσάρει την προσφορά των Σέρβων. Μάλιστα, η σχετική προθεσμία για να πράξει κάτι τέτοιο η «βασίλισσα» ήταν μέχρι την Πέμπτη (15/12).

Από ‘κει και πέρα, γίνεται λόγος και για την πρόταση του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι κατώτερη συγκριτικά με εκείνη των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας προσφέρει στον 31χρονο γκαρντ συμβόλαιο ύψους 1,8 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και 2,5 εκατ. ευρώ για την επόμενη. Ωστόσο, το καλοκαίρι ο παίκτης θα έχει την επιλογή να εξασφαλίσει την ελευθερία του, εφόσον δεν επιθυμεί να συνεχίσει εκεί, καταβάλλοντας ένα ποσό ύψους 50.000 ευρώ στην ομάδα της Σερβίας, ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο λόγος, λοιπόν, που η Ρεάλ δεν επιθυμεί –τουλάχιστον για τώρα- να αποκτήσει τον Καμπάτσο είναι πως δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό που του προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας.

Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερο ρόλο, όπως αναφέρει η «Marca», έχουν παίξει τα 2,6 εκατ. ευρώ που οφείλει ακόμη ο Αργεντινός στη «βασίλισσα», από τότε που αποχώρησε το 2020 για την άλλη μεριά του Ατλαντικού ως μέρος του ΝΒΑout του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube