Η Ρεάλ έπαιζε χωρίς Ταβάρες, Λεν και έχασε στην πορεία του ματς και τον Γκαρούμπα, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κερδίσει 105-90 τη Βαλένθια, κλείνοντας θέση στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Μετά την αναμέτρηση, ο Φακούντο Καμπάτσο τόνισε πως η ομάδα του έχει πολλά να διορθώσει παρά τη νίκη της, ενώ επεσήμανε πως θα χρειαστεί σωστή νοοτροπία έτσι ώστε οι Μαδριλένοι να φανούν ανταγωνιστικοί στον τελικό.

«Έχουμε πάρα πολλά να βελτιώσουμε. Δεν ήμασταν καλοί στο 1-1 αλλά ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να παίξουμε με καρδιά, να κάνουμε στεπ απ και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα είναι μια πολύ μεγάλη μάχη. Τους ξέρουμε καλά, μας ξέρουν καλά. Ο χαρακτήρας θα παίξει ρόλο σε τέτοιου είδους αγώνες»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το σχόλιο των Ρομπόλη-Ζέρβα: «Η άμυνα του Ολυμπιακού σμπαράλιασε τη Φενέρ, έδιωξε τα φαντάσματα του παρελθόντος»

«Πάει τελικό γιατί είναι η κορυφαία ομάδα της πενταετίας»: Το σποτάκι με την περιγραφή Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η μέρα και η ώρα του τελικού του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Λαβωμένη και χωρίς σέντερ η «βασίλισσα» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα highlights από την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας

Ο Σκαριόλο επιβεβαίωσε την απουσία του Γκαρούμπα από τον τελικό της Ευρωλίγκας

Χεζόνια: «Πέρασα τρεις από τους καλύτερους μήνες της ζωής μου στον Παναθηναϊκό»

Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί - Να παίξουμε καλά και για τον Γκαρούμπα»

Σκαριόλο: «Η ομάδα μου κέρδισε, όχι εγώ - Είναι δύσκολο όταν έχεις τόσο μικρό ρόστερ»

Οκέκε: «Είμαστε σε αποστολή και θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου»