Στη νίκη της Τσέλιε που τον αφήνει ευχαριστημένο, αλλά όχι από το γεγονός πως αποκλείστηκε από την ΑΕΚ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βίτορ Καμπέλος.

Ο τεχνικός των Σλοβένων επισήμανε ότι η Ένωση έδειξε σεβασμό στην ομάδα του παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα, τονίζοντας ότι η Ένωση έκανε μόλις μια αλλαγή στην ενδεκάδα της σε σχέση με το πρώτο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίτορ Καμπέλος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα γιατί κερδίσαμε. Δεν είμαι χαρούμενος, γιατί θα θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, λόγω του αγώνα στο πρώτο ματς. Δείξαμε πόσο μεγάλο θάρρος και κουράγιο είχαμε απόψε. Δεν ήταν εύκολο. Οι παίκτες έδειξαν στοιχεία της δουλειάς στις προπονήσεις που κάνουμε. Αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί παραπάνω. Στο μέλλον η ομάδα μας θα παίζει σε τέτοια γήπεδα».

Για τις δυο αλλαγές στο ημίχρονο; «Κάναμε τις δυο αλλαγές στο ημίχρονο γιατί απόψε παίξαμε τον 45ο αγώνα μας. Ήταν κουρασμένοι και εκτός από τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ο άνθρωπος. Πρέπει να τον σκεφτόμαστε και να τον φροντίζουμε, έχουμε ακόμη 9 τελικούς και πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα. Όλοι οι παίκτες ήταν παίζουν ένα λεπτό, είτε 90 λεπτά, δίνουν το 100% και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για το αν θα μπορούσε να κυνηγήσει ένα τρίτο γκολ; «Ναι το ξέρουμε, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Είχαμε μια δυνατή ομάδα απέναντί μας. Έδειξαν σεβασμό απέναντί μας. Ενώ είχαν κερδίσει 0-4 στο πρώτο ματς έκαναν μία αλλαγή στην 11άδα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Πρόσεξαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι σημαντικό το αποψινό αποτέλεσμα, αν και θα θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτή η ομάδα με τη σημερινή εμφάνιση αποκτά καλύτερο ηθικό και ψυχολογία. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε. Η τελευταία φορά που είχαμε μηδέν παθητικό ήταν τον Νοέμβρη. Τώρα είχαμε δυο σερί παιχνίδια. Η ΑΕΚ κέρδισε 11 κόρνερ και δεν έκανε κάτι απ’ αυτά. Είμαι 100% ικανοποιημένος που δεν δεχθήκαμε γκολ. Το κομμάτι των στημένων φάσεων πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί. Να είμαστε πιο επιθετικοί και δυναμικοί στις στατικές φάσεις».

Κλείνοντας από την Τσέλιε τόνισαν: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, έχουμε μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ και τους ευχόμαστε το καλύτερο για το τέλος της σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Επηρέασε την ΑΕΚ η εντύπωση πως η Τσέλιε ήταν… καφενείο»

Από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα στη Ράγιο: Η προϊστορία της ΑΕΚ απέναντι σε ισπανικές ομάδες

Ράγιο Βαγεκάνο: Το πιο «καυτό» ευρωπαϊκό τεστ της ΑΕΚ και ένα ταξίδι στο ποδόσφαιρο όπως κάποτε το αγαπήσαμε

Με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στους «8» η ΑΕΚ, πέρασε με ζόρια το Στρασβούργο - Τεσσάρα για την Άλκμααρ!

Ο δρόμος της ΑΕΚ για τον τελικό της Λειψίας: Τα ζευγάρια των «8» του Conference League

Ρότα: «Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, να κάνουμε καλύτερη διαχείριση»

Πινέδα: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

Μαραθιανός: «Δεν θα το θυμάται κανείς αν προχωρήσει, αλλά με τέτοια νοοτροπία τα όνειρα της ΑΕΚ θα μείνουν… όνειρα»

Νίκολιτς: «Το καλοκαίρι όλοι… έτρεμαν, τώρα είμαστε στους ''8'' - Δεν δέχομαι ατμόσφαιρα σαν να αποκλειστήκαμε»

Πάλεψε με ψυχή, αλλά λύγισε στην παράταση από την Κρίσταλ Πάλας η ΑΕΚ Λάρνακας των 9 παικτών

TAGS: A.E.K.