Μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θεωρεί τον Παναθηναϊκό Superfoods ο Μιχάλης Καμπερίδης, ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο.

Όμως, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι Κρητικοί θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς.

Αναλυτικά το blog του Μιχάλη Καμπερίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Για ακόμη μία φορά ερχόμαστε με χαμόγελα από την 2η εκτός έδρας νίκη μας. Πλέον η ψυχολογία μας έχει αλλάξει κατακόρυφα και αυτό φαίνεται τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το βασικό είναι ότι πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο, δηλαδή την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα πλέι οφ. Αναμφίβολα καταφέραμε να ξεπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο την “κοιλιά” που εμφανίσαμε στο ξεκίνημα του 1ου γύρου. Τώρα είναι στο “χέρι” μας το πόσο ψηλά θα ανεβάσουμε την ομάδα μας.

Απομένουν 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της STOIXIMAN.GR Basket League, ώστε να ξεκινήσουμε με πλεονέκτημα έδρας τη “μάχη” των πλέι οφ. Αύριο βέβαια έχουμε μία άκρως δύσκολη αποστολή, αφού θα αντιμετωπίσουμε τον Κυπελλούχο Ελλάδας και μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, ο οποίος θα γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” και στο τέλος να πάρουμε ότι μας αναλογεί.

Προφανώς για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό. Το θετικό είναι ότι θα επιστρέψω και εγώ μετά την απουσία στην Αμαλιάδα και θα τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου. Από κει και πέρα και από αύριο το βράδυ θα κοιτάξουμε το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λευκάδα για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube