Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως χρειάζεται καρδιά στη ρεβάνς στην Πόλη και πως ήταν στενοχωρημένος που δεν αγωνιζόταν τόσο καιρό και, έτσι, είχε περισσότερη όρεξη να προσφέρει, ενώ ζήτησε καλύτερη προετοιμασία για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε το πλεονέκτημα. Όμως, στη συνέχεια είχαμε μια πτώση. Και από θέμα δυνάμεων, αλλά και στο πνευματικό κομμάτι. Όμως, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς εκεί που θα χρειαστεί να παίξουμε με καρδιά.

Ήμουν λυπημένος. Περίμενα μεγάλο διάστημα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Είχα πολύ όρεξη για να τα δώσω όλα σήμερα. Λυπάμαι που έπρεπε να γίνω αλλαγή στο 70'.

Η ομάδα, μετά από μία μεγάλη αλλαγή, έδωσε μια καλή απάντηση. Σε αυτό το επίπεδο, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Θα πρέπει την επόμενη εβδομάδα να προετοιμαστούμε κατάλληλα, αλλά πρώτα υπάρχει το ματς με τον Ατρόμητο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπεγερίν: «Τελικός και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και με τη Θέλτα»

Πελεγκρίνι ενόψει Παναθηναϊκού: «Να αποφύγουμε τα αμυντικά λάθη και να νικήσουμε μέσα από το παιχνίδι μας»

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη Μπέτις

Μπέτις: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Νατάν, παίζει με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να… διαβάσει την έλλειψη δημιουργίας, το μηδαμινό σκοράρισμα και τα λάθη της Μπέτις

Παναθηναϊκός: Και τώρα «τελικός»-Με… άλλη ομάδα στη Σεβίλλη για την πρόκριση

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!