Ο Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει τη Λάρισα (2/10, 17:00) στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League και ο φόργουορντ των «θαλασσί», Νίκος Καμπούρης, τόνισε ότι έφτασε η ώρα που περιμένουν όλοι οι αθλητές.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
«Γεια σας φίλοι μου!

Μέσα από αυτό εδώ το blog θα τα λέμε μαζί στη σεζόν για τον Κολοσσό H Hotels και τις υποχρεώσεις του στη φετινή Stoiximan Basket League. Προτού ξεκινήσω να μιλάω για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι στο υπέροχο νησί της Ρόδου και φυσικά στην ομάδα, η οποία μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να κυλήσει ομαλά η χρονιά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Από ‘κει και πέρα, λένε ότι κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά η αναμονή και ο ενθουσιασμός για να ξαναπαίξουμε σε γήπεδα με κόσμο κάνει αυτή την αρχή πολύ πιο ευχάριστη. Ήρθε η ώρα, την οποία περιμένουμε όλοι οι αθλητές, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο.

Ξεκινάμε την σεζόν με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, στο οποίο πρέπει να δείξουμε και να καθορίσουμε την εικόνα που θέλουμε να έχει η ομάδα όλη τη χρονιά. Αντίπαλός μας η Λάρισα που φαίνεται να έχει αρκετή ενέργεια, την οποία πρέπει να ματσάρουμε και να ξεπεράσουμε, αν θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Νίκος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube