Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον Ατρόμητο λόγω της εντυπωσιακής πορείας των Περιστεριωτών στο πρωτάθλημα μίλησε ο Νταμίρ Κάναντι, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος και οι παίκτες του την κατάσταση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο, τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, αφού είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξή του στην κάμερα της NOVA:

Τι πρέπει να προσέξει στο ματς με τον Πανιώνιο το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρατήσει τον Ατρόμητο στην κορυφή της βαθμολογίας;


«Αυτός είναι ο στόχος μας στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να παραμείνουμε στην κορυφή. Είναι παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ συμπαγής και γρήγορη ομάδα. Είναι πολύ επικίνδυνη μπροστά και πρέπει εκεί να εστιάσουμε και να προσέξουμε».

Αν υποθέσουμε πως ο Ατρόμητος έχει πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα, θα εστιάσει και στην εξουδετέρωση παικτών όπως ο Μασούντ;

«Όχι, δε θα εστιάσω ακριβώς σε έναν παίκτη. Σίγουρα ο Πανιώνιος έχει πολύ καλούς και επικίνδυνους παίκτες όπως ο Μασούντ κι ο Σπιριντόνοβιτς, αλλά είναι και πολύ δυνατός σαν σύνολο και σαν ομάδα. Όπως ακριβώς είμαστε κι εμείς, κάτι το οποίο είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα κι εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε».

Πώς ένας προπονητής μιας ομάδας που δεν είναι συνηθισμένη στην κορυφή της βαθμολογίας προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους;

«Είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση το πως μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την ομάδα. Το πετυχαίνουμε όμως μέσα από συζητήσεις, μέσα από επικοινωνία μας και τις κουβέντες μαζί με τους παίκτες. Πλέον σε αρκετά παιχνίδια έχουμε την ταμπέλα του φαβορί και της πρώτης θέσης κι αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Έρχονται τα Media για συνεντεύξεις και δηλώσεις με τους πρωταγωνιστές, κάτι το οποίο προσπαθούμε να διαχειριστούμε. Από την άλλη όμως είναι και κάτι ευχάριστο γιατί αποτελεί όνειρο για κάθε παιδί».

Λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όμως εκείνο ματς με ματς έχει μία με δύο αλλαγές. Να περιμένουμε κάτι τέτοιο και στο ματς με τον Πανιώνιο;

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο, πολύπλοκο και σύνθετο παιχνίδι το οποίο μας περιμένει και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Γι' αυτό τον λόγο προετοιμαζόμαστε αναλύοντάς το διεξοδικά. Έτσι λοιπόν, θα επιλέξουμε τους πιο κατάλληλους παίκτες για το συγκεκριμένο ματς. Παίζουμε στο σπίτι μας και θέλουμε και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Από την άλλη κι ο Πανιώνιος θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι οπότε νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ έντονο ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»