Η σταθεροποίηση του Ατρόμητου στις υψηλές θέσεις είναι ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων του συλλόγου, όπως τόνισε ο Νταμίρ Κάνταντι μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Ξεκινήσαμε μια καινούρια προσπάθεια την περασμένη σεζόν και ήθελα πολύ να μείνω εδώ και να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος της. Ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ο πρόεδρος κ. Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος.

Ο στόχος μας από δω και πέρα είναι να σταθεροποιήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο κάτι που φυσικά δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και συγκέντρωση αλλά και τη βοήθεια του κόσμου που πάντα τον αισθανόμαστε δίπλα μας είτε εντός είτε εκτός έδρας. Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος για την ομάδα μας βοήθησε φέτος να πετύχουμε τους στόχους μας και έτσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη χρονιά.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία και για τον τρόπο που όλο αυτό το διάστημα τη χειρίστηκε ο μάνατζερ μου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Αγγελόπουλος φτάνοντας στην ανανέωση του συμβολαίου μου
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος για επιστροφή Τσιλούλη στην αγωνιστική δράση: «Σωτήρη, καλώς ήρθες!»

Τα γκολ των Γκαρέ-Βέρμπιτς και τα τέσσερα δοκάρια: Τα highlights της ισοπαλίας του Λεβαδειακού με τον Άρη

Μπράτσος: «Δείξαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μετά το γκολ - Αν είχαμε λίγο πιο καθαρή σκέψη στην τελική πάσα...»

Οι εντυπωσιακές κεφαλιές από Λάμπρου και Φούντα και το... ροντέο: Τα highlights του Βόλος - ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Σημαντικό ότι κρατάμε τον Άρη μακριά»

Κόντης: «Στο απευθείας φάουλ του Φούντα έχει περάσει τη γραμμή η μπάλα - Σαν να μην παίχτηκε το παιχνίδι»

Γρηγορίου: «Είχαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν θα τις θυμάται κανένας - Μνημειώδης η αναποτελεσματικότητά μας»

Ποντένσε στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Κάντε όσο περισσότερο θόρυβο μπορείτε»

Η βαθμολογία των playoffs 5-8: Διατήρησε το προβάδισμά του ο Λεβαδειακός, αναλλοίωτη η κατάσταση

Έπαιξαν και… έχασαν Βόλος και ΟΦΗ για τη μάχη της πεντάδας!