Σε ένα ματς με τελείως διαφορετική εικόνα στο πρώτο και το δεύτερο μέρος, ΟΦΗ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Ηράκλέιο, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει ικανοποιημένους ούτε τους Κρητικούς, αλλά ούτε και την ομάδα του Κάναντι.

Οι Κρητικοί, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στη μάχη που κάνουν για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν ακόμα και με τη νίκη, αν ο Παπαστεριανός ήταν εύστοχος στο 90ο λεπτό, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Μέγιερι.

Αυτό ήταν το πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι που πλέον είναι στην τέταρτη θέση, αλλά θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της για να μην βρεθεί σε δυσκολότερη κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Περιστερίου για τρίτο σερί ματς πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι το τέλος.

Το ματς

Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος στα σημεία και μόλις στο 8ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Στρέζος ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η υπεροχή των φιλοξενουμένων βγήκε και ακόμα δύο περιπτώσεις με τον Κουλούρη να συνεργάζεται όμορφα με τον Ουάρντα στο 19’ και το 24’ αλλά τον Αιγύπτιο να μην μπορεί σε δύο περιπτώσεις να βρει δίχτυα με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ότι δεν πέτυχε ο Ατρόμητος ορθολογικά το πέτυχε χάρη σε μια στατική φάση στο 33ο λεπτό. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Χατζησαίας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Κουλούρη και εκείνος με κοντινή προβολή από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

Η χαρά για την ομάδα του Περιστερίου κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, με τους Κρητικούς να απαντούν στο 37ο λεπτό.

Μετά από ολιγωρία της άμυνας του Ατρομήτου η μπάλα έφτασε στον Κοροβέση, εκείνος έκανε παράλληλη μπαλιά στην περιοχή και ο Νέιρα που ήρθε... τρένο, ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΟΦΗ.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς ήταν εντελώς διαφορετική με τον ΟΦΗ να είναι εκείνος που είχε τις φάσεις για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, αν και ο ρυθμός του ματς ήταν σαφώς χαμηλότερος σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Στο 67ο λεπτό ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Μέγιερι να μπλοκάρει, ενώ στο 80’ το σουτ του Ναμπί έφυγε άουτ.

Η μοναδική καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ήρθε στο 83’ με τον Μπουσούλασιτς να πιάνει ένα δυνατό σουτ και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ωστόσο στο φινάλε, οι Κρητικοί έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο. Ο Βουό στο 90’ πέρασε την μπάλα στον Παπαστεριανό που βρέθηκε φάτσα με τον Μέγιερι, αλλά ο Ούγγρος τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του με τα πόδια, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Περιστερίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος (78' Παπαστεριανός), Ναμπί, Νέιρα, Κοροβέσης (66' Ντίνας), Γιακουμάκης (75' Βουό)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Χατζηισαΐας, Μάντσον (79' Ούμπιδες), Κιβρακίδης (44' Νάτσος), Κουλούρης, Μπρούνο (65' Ενσικουλού), Καρασαλίδης, Ουάρντα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube