Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΟΦΗ, Γιώργος Κανελλόπουλος, μετά το 2-0 των Κρητικών επί της Χόφενχαϊμ, έκανε λόγο για «ιδανικό σενάριο», τόνισε ότι άπαντες είναι χαρούμενοι, ενώ αφιέρωσε το γκολ του στην οικογένειά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Είναι μια μεγάλη βραδιά, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Νίκη στην πρεμιέρα του ΟΦΗ στη League Phase είναι το καλύτερο σενάριο, οπότε όλοι είναι χαρούμενοι.

Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς, ό,τι λέμε και δουλεύουμε, το πιστεύουμε. Είμαστε ένα σύνολο, αυτό νομίζω ότι κάνει τα πράγματα να γίνονται. Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας και καταφέραμε να νικήσουμε.

Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου, είναι πάντα εκεί και με στηρίζει, οπότε το αφιερώνω σε αυτούς».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπούσης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε - Συνεχίζουμε να νικάμε»

«Ευρωπαϊκός διασυρμός για τη Χόφενχαϊμ»: Τι γράφουν τα γερμανικά Μέσα για τον θρίαμβο του ΟΦΗ!

Αϊτόρ: «Είμαι υπερήφανος για όλη την ομάδα»

Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΟΦΗ ο προπονητής της Χόφενχαϊμ: «Έχει δείξει τι ομάδα είναι, δεν τον υποτιμήσαμε»

«Η Ευρώπη θα αρχίσει να μαθαίνει τι σημαίνει ΟΦΗ»: Το ξέσπασμα του Σουργιά στην ονειρική πρεμιέρα των Κρητικών!

Κρητικό τείχος ο ΟΦΗ: Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια!

Ανδρούτσος: «Έχουμε δουλέψει πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο»

«H φωτιά δεν καίει μόνο το νησί, τσουρουφλάει και την Ευρώπη»: Το σχόλιο Σουργιά για την ιστορική νίκη του ΟΦΗ!

Κόντης: «Πάμε με σπασμένα τα φρένα και βάζουμε ακόμη πιο υψηλούς στόχους»

Επτά Έλληνες βασικοί, εννέα πρωταγωνιστές σε μια ιστορική ευρωπαϊκή βραδιά για τον ΌΦΗ κόντρα στη Χόφενχαϊμ

TAGS: ΟΦΗ