Ο Ισπανός αμυντικός χαφ τόνισε πως μπήκαν καλά και έχασαν ευκαιρίες, όμως στο δεύτερο δεν ξέρει τι έγινε και ζήτησε συνεχή προσπάθεια στις επερχόμενες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, συνέβη αυτό που δεν θέλαμε και δεν το συζητούσαμε καν, το να χάσουμε δηλαδή. Στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε καλά, χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Στο δεύτερο, δεν ξέρω τι έγινε, είχαμε και πάλι τον έλεγχο, αλλά δεχτήκαμε γκολ και, πραγματικά, δεν ξέρω τι έγινε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα… 53 χιλιόμετρα που έφεραν το Μπράγκα-Φερεντσβάρος στην Τετάρτη

Δεσύλλας: «Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για το ματς με την Μπέτις - Παίζονται δύο θέσεις στην ενδεκάδα»

Νταβίντ Σίλβα για το Μπέτις-Παναθηναϊκός: «Μπορεί να περάσει, ο Πελεγκρίνι τα πάει καλά»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις: Με Κώτσιρα για την πρόκριση στην Ανδαλουσία

Αθανασίου: «Πρέπει να έχει περισσότερη κατοχή και να μην βασιστεί στο σκορ του πρώτου αγώνα ο Παναθηναϊκός»

Ο elite Στίλερ διαιτητής στο Μπέτις-Παναθηναϊκός

Δεσύλλας: «Οι δύο προβληματισμοί για την 11άδα με Μπέτις - Δεν θα υπερασπιστεί απλώς το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός»

Διαθέσιμος ο Άμραμπατ για τη ρεβάνς της Μπέτις με τον Παναθηναϊκό

Το πλάνο πρόκρισης του Μπενίτεθ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπέτις

Μπεγερίν: «Τελικός και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και με τη Θέλτα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.