Μετά το χθεσινό πρόγραμμα αποφόρτισης, οι Ζέκα και Μπουμσόνγκ προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς στην Παιανία, αντίθετα με τους Μαυρία και Βιτόλο, που συνέχισαν τη δική τους αποκατάσταση. Πάντως ο Γάλλος αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, καθώς είναι τιμωρημένος, όπως και ο Σο.

Ο Τοτσέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει, όπως και ο Ταμπάκης. Ο Γιάννης Βονόρτας έχει δείξει τη διάθεση να επαναφέρει το 4-3-3, δηλαδή σχήμα με δύο εσωτερικούς μέσους κι έναν κλασικό αμυντικό χαφ.

Σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρια γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού