Η πίκρα για τα άσχημα αποτελέσματα είναι δεδομένη. Η υπομονή είναι (ακόμα) λιγότερη. Η πίστη όμως ότι ο Παναθηναϊκός προλαβαίνει -και μπορεί- ν’ αντιστρέψει την κατάσταση είναι δεδομένη στους «πράσινους».

Και η αλήθεια είναι ότι οι προϋποθέσεις για να χτίσουν μια αντεπίθεση και να βρουν σταδιακά την ηρεμία τους μόνο άσχημες δεν είναι. Καταρχάς ο κόσμος -παρά τη στενοχώρια του- δεν απογοητεύεται. Όπως ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή της η «Θύρα 13», η ομάδα θα κρίνεται κάθε βδομάδα, ωστόσο κανείς δεν είναι διατεθειμένος να καταστρέψει τη χρονιά από τον Σεπτέμβρη.

Πέραν όμως του ενωτικού μηνύματος που έστειλαν οι οπαδοί, το «τριφύλλι» έχει ευνοϊκό έδαφος και σε αγωνιστικό επίπεδο. Διότι έχει φτάσει επιτέλους η ώρα του Μάικλ Εσιέν. Ο Αφρικανός έχει ανεβάσει ρυθμούς, αναμένεται να ντεμπουτάρει (έστω και ως αλλαγή) στο επόμενο ματς και σταδιακά ν’ αναλάβει το ρόλο του ηγέτη.

Παράλληλα, ο Καλτσάς δείχνει έτοιμος να δικαιολογήσει τις προσδοκίες που υπάρχουν από ‘κείνον (κερδίζοντας πλέον θέση στην ενδεκάδα), ενώ και ο Αμπέντ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς. Κι όλα αυτά ενώ ακολουθούν δυο παιχνίδια -με Λεβαδειακό και Πλατανιά στη Λεωφόρο- που δεν ενδείκνυνται μονάχα για βαθμολογική ανάκαμψη. Αλλά και για ν’ αρχίσει η ομάδα (παίζοντας καλό ποδόσφαιρο) να φτιάχνει σιγά-σιγά το κέφι το δικό της, αλλά και του κόσμου της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ