Σκληρή δουλειά ώστε να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους και να καλύψουν το χαμένο έδαφος για να βρεθούν προσεχώς στο επιθυμητικό επίπεδο ετοιμότητας, εκμεταλλευόμενοι και τη διακοπή των πρωταθλημάτων, ρίχνουν στα Σπάτα ο Μάνταλος και ο Ολιβέιρα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής (15/09, 21:30) κόντρα στη Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο, το σενάριο να παίξει κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, διότι ο Νίκος Κωστένογλου δεν σκοπεύει να ρισκάρει για να επαναφέρει στο σχήμα των «κιτρινόμαυρων» τον διεθνή μέσο.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος φορ στοχεύει στην επιστροφή του στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας μεγάλη διάθεση να παίξει κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP Μαρτίου ο Τετέι στον Παναθηναϊκό

Σταματέλος: «Ακούμε δηλώσεις μετά από κάθε ματς και στο επόμενο ντέρμπι έχουμε χειρότερη εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν κώλωσε στο γήπεδο που πέρσι διαλύθηκε-Θα κρίνει πολλά η 2η αγωνιστική»

Ο Παπαδόπουλος στο Πανσερραϊκός - Asteras Aktor

Ξέσπασε η σύζυγος του Λουτσέσκου κατά των Ρουμάνων δημοσιογράφων: «Κρυβόμασταν κάτω από τα καθίσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε ο ΠΑΟΚ - Έχει ξεχάσει τις δυνατότητές του λόγω των απουσιών»

Δεσύλλας: «Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και τη νίκη αν ήταν πιο τολμηρός - Κορυφαίος όλων ο Ίνγκασον»

Στο Μουσείο της ΑΕΚ ο Φρανκ Κλόπας με την εφηβική ομάδα των Chicago Fire

ΑΕΚ: Δύο ίδιες φάσεις, δύο διαφορετικές λεπτομέρειες που κρίνουν πρωτάθλημα

Football Meets Data: Κατά 75% πρωταθλήτρια η ΑΕΚ-Τι ποσοστά δίνει σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

TAGS: A.E.K.