Κάτι από Μαδρίτη θα θυμίζει η Λισαβόνα τις επόμενες μέρες. Πέρα από τους 34.000 φιλάθλους, 17.000 εκατέρωθεν, από Ρεάλ και Ατλέτικο που θα βρεθούν στην πορτογαλική πρωτεύουσα για να δουν από κοντά τον τελικό του «Ντα Λουζ», περίπου άλλοι τόσοι (34.000) εκτιμάται πως θα ταξιδέψουν εκεί χωρίς εισιτήριο.

Η δίψα είναι τεράστια και στις δύο πλευρές. Για τη μεν «βασίλισσα» επειδή διεκδικεί το δέκατο τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, για τους δε «ροχιμπλάνκος» γιατί περίμεναν 40 ολόκληρα χρόνια για να ξαναβρεθούν σε έναν τελικό διεκδικώντας το μεγαλύτερο τρόπαιο της Ευρώπης.

Η παρουσία τόσων χιλιάδων ανθρώπων έχει σημάνει συναγερμό στη Λισαβόνα και εκφράζονται ανησυχίες για την τήρηση της τάξης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάρωσε και στη Σερβία τη Λαρν ο Ερυθρός Αστέρας - Προκρίσεις για Φενέρ και Σλόβαν Μπρατισλάβας

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ισχυρής ΑΕΚ στα playoffs του Champions League

Έκανε το θαύμα στην Πολωνία η Άαρχους και έστειλε την ΑΕΚ στους ισχυρούς του Champions League!

«Σέρβιρε» πρόκριση και αποχαιρέτησε τη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Κάνγκουα!

Απίστευτα πράγματα στην Πολωνία: Η Άαρχους έστειλε στην παράταση το ματς με τη Λεχ Πόζναν και η ΑΕΚ ελπίζει!

Λύγισε στα πέναλτι από την Καϊράτ η Ομόνοια και τώρα... Λίνκολν

Παίζει και έρχεται: Ενδεκαδάτος Κάνγκουα στη ρεβάνς της Χάποελ Μπερ Σεβά με τη Βίκινγκουρ!

Παίζει σήμερα ο Κάνγκουα και έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό

Η Τουν τα έκανε θάλασσα και δυσκόλεψε την παρουσία της ΑΕΚ στους ισχυρούς των playoffs - Οι πιθανοί αντίπαλοι

Champions League: Η εικόνα των playoffs πριν από την κλήρωση της Νιόν - Πού βρίσκονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός