Αταλάντα και Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσουν τη Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League και τον Ολυμπιακό σε εκείνον του Conference αντίστοιχα, με τον Φάμπιο Καπέλο να σχολιάζει τους δύο μεγάλους αγώνες.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο θρυλικός Ιταλός προπονητής εξήγησε πως τον... αγχώνει περισσότερο η αποστολή των «βιόλα» ενάντια στον ελληνικό σύλλογο, εξηγώντας τους λόγους και εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο θα βρει τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα του στο τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Μπορεί να φαίνεται περίεργο κρίνοντας από τους αντιπάλους αλλά φοβάμαι περισσότερο τη Φιορεντίνα από την Αταλάντα. Οι "βιόλα" παίζουν με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα, ακόμα και αν είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ και όχι στο δικό του. Αλλά οι Έλληνες οπαδοί είναι... καυτοί και θα είναι τρελοκομείο! Η ελπίδα μου είναι να υποφέρει ο Ολυμπιακός περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε από την πίεση.

Ο Ιταλιάνο άξιζε άλλον έναν τελικό και ελπίζω ότι θα βρει το κλειδί για να νικήσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το τρόπαιο. Οι Έλληνες απέκλεισαν την Άστον Βίλα, που είναι από τις αποκαλύψεις στην Premier League και έχουν προπονητή τον Έμερι».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!