Την εκτίμηση ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου οι πραγματογνώμονες θα έχουν σίγουρα αποτελέσματα για τον μηχανισμό θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας εξέφρασε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», καθώς όπως είπε επιχειρείται να γίνει διερεύνηση τοξικολογικού τύπου από τους ιστούς και όχι από βιολογικά υγρά και η διαδικασία αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο. 

«Πιστεύω ότι θα υπάρξουν νεότερα δεδομένα που θα προστεθούν στα προηγούμενα για να αποδοθεί η αλήθεια στη δεύτερη έκθεση. Αν έχουμε δύο ισότιμες εκθέσεις, θα είναι δύσκολο να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το τι έγινε.Θα γίνουν νέες ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Θα γίνει μεγαλύτερος αριθμός τομών στην καρδιά, γιατί η αιτία θανάτου στο δεύτερο παιδί αφορά σε αγενεσία φλεβοκόμβου. Για να μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτό θα πρέπει να βρεθεί τελικά ο φλεβόκομβος για να αποκλειστεί ως πιθανός μηχανισμός που προκάλεσε τον θάνατο. Μόνο έτσι θα αποδείξουμε ότι ο θάνατος της Ίριδας είναι ανθρωποκτονία», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία, καθώς «οι αιτίες που έχουν αποδοθεί δε στέκουν». 

Σε ό,τι αφορά στην Τζωρτζίνα, ο κ. Γαλεντέρης σημείωσε ότι το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η πορεία της κεταμίνης, πώς δηλαδή την προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη. 

Από την πλευρά του ο δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος, ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση στα εγκληματολογικά χρονικά δεν υπάρχει ισχυρισμός της μάνας για ανθρωποκτονία έστω από αμέλεια από ιατρικό προσωπικό και ακόμα δεν έχει σκεφτεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη είτε αστικά είτε ποινικά για να βρει το δίκιο της. 

«Αυτό σημαίνει αυτό που λέει ότι φταίνε οι γιατροί είναι απύθμενο ψέμα. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι σου σκότωσαν το παιδί και να λες "τι να κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε" », επισήμανε. 

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «κοροϊδεύει τον κόσμο» και υπογράμμισε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις σοβαρές». 

«Ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται ποτέ να αποφυλακιστεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η κατηγορούμενη δεν τα έκανε μόνη της», τόνισε. 

Τέλος, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης επανέλαβε ότι η κόντρα του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης σε πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος της Πισπιρίγκου.

«Τις πρώτες μέρες ο Δασκαλάκης είπε ότι έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι του. Αυτούς τους άσσους γιατί δεν μας τους παρουσιάζει;», κατέληξε.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του