Το ρεκόρ με τα «7 στα 7» πρωταθλήματα από τη σεζόν 1997 – 2003 μπορεί να ισοφαρίσει φέτος ο Ολυμπιακός, όμως ο Στέφανος Καπίνο τόνισε πως για όλους εκείνο που μετράει είναι η κατάκτηση του τίτλου και μετά τα ρεκόρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» στο Novasports

Για το φετινό πρωτάθλημα και το ρεκόρ «7 στα 7» που θέλουν να ισοφαρίσουν στον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό κίνητρο. Όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα ο στόχος είναι ο τίτλος, ασχέτως από τα ρεκόρ που κυνηγάμε. Μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο».

Για το αν οι Πειραιώτες είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, αν και έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες αρκετά. Εμείς όμως έχουμε το πάνω χέρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν θα «παιχθεί» ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Οι τέσσερις πρώτοι είναι αρκετά μπροστά και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Στο τέλος θα φανεί ποιος θα είναι ο πρωταθλητής».

Για το αν ξεχωρίζει κάποια ομάδα από τις τέσσερις «μεγάλες»: «Όλες είναι στο ίδιο επίπεδο, αν και για εμένα εμείς είμαστε πιο μπροστά. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Θα φανεί από την Κυριακή και στη συνέχεια της σεζόν».

Για το παιχνίδι με την Γιούνγκ Μπόις που ακολουθεί στο Europa League και αν μπορούν να ανταποκριθούν στους συνεχόμενους αγώνες: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν είναι καλό που δεν είχαμε μέχρι τώρα παιχνίδια στα πόδια μας, μόνο τα ευρωπαϊκά. Είμαστε στην αρχή και πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής κάτι, μόνο από τα φιλικά μπορούμε να μάθουμε κάτι. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, παίζουμε στην έδρα μας και προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι το πιο σημαντικό».

Για τον ανταγωνισμό με τον Λεάλι: «Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Και πέρσι με τον Ρομπέρτο και φέτος με τον Λεάλι υπάρχει ανταγωνισμός και θα φανεί στο γήπεδο…».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο: «Είναι καλό να μας στηρίξουν. Αρχίζει μία νέα προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου και θα είναι καλό για εμάς να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξεκινήσουμε ενθαρρυντικά στη νέα σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Τσακίρης: «Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκολιτς, δίκαιη και αναγνωρισμένη η πρωτιά της ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η Μακεδονία, ο Σαββίδης ''μεγάλωσε'' τον σύλλογο - Είχε εικόνα φάντασμα με την ΑΕΚ»

LIVE Streaming το drone show για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

«Φέρνει την ΑΕΚ πιο κοντά στον τίτλο»: Ύμνοι στο Μεξικό για την παράσταση του Πινέδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

«Εμείς μαζί, για μια ζωή»: Πήρε… φωτιά η Αριστοτέλους για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας και οι εκρήξεις στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!