Αντίθετη με τις καταγγελίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods φαίνεται πως είναι η συμπληρωματική έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή, στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η αστυνομία όσο και ο παρατηρητής του αγώνα, κάνουν λόγο στις εκθέσεις τους για καπνογόνο, το οποίο και σβήστηκε σχεδόν αμέσως στη φυσούνα και όχι φωτοβολίδα ευθείας βολής, όπως κατήγγειλαν οι «πράσινοι».

Συνεπώς, στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που θα γίνει την Τετάρτη (7/6), περιμένοντας πρόστιμο και όχι αποκλεισμό έδρας. Πάντως, στην περίπτωση που οι Πειραιώτες τιμωρηθούν με παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, τότε η ποινή αυτή θα μεταφερθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς δεν θα έχουν περάσει οι πέντε ημέρες από την ανακοίνωσή της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τούρτα έκπληξη της ΑΕΚ στον εορτάζοντα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη - «Να έχουμε μία σπουδαία σεζόν»!

Το πάλεψε, αλλά λύγισε από την Μπαχτσεσεχίρ ο Άρης, πριν από την επίσημη πρεμιέρα του κόντρα στη Λε Μαν

Σίμονς ενόψει Ολυμπιακού: «Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης»

H επιστροφή του Ζοτς και το πρώτο δείγμα: Η after movie του Παναθηναϊκού από το 8ο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Η ανάρτηση του Γιαμπουσέλε για τον Μπατούμ: «Παράδειγμα για μια ολόκληρη γενιά»

Διαμαντίδης και Κοντός έβαλαν απίθανα σουτ από το κέντρο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

«Γι’ αυτό ξεχωρίζει ο Ομπράντοβιτς»

Σλούκας: «Με εξαιρετικό προπονητή, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Ομπράντοβιτς: «Να καταλάβουν οι παίκτες ότι το Fair Play είναι υπεράνω από το καθετί άλλο»

Live Streaming: Άρης-Μπαχτσεσεχίρ