Όνειρα για Champions League κάνουν στο Περιστέρι, αφού ο Ατρόμητος διεκδικεί επί ίσοις όροις – μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας - την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της επόμενης σεζόν.

Για αυτό τον λόγο μοιάζει δεδομένο πως οι «κυανόλευκοι» θα ενισχυθούν αισθητά το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών, όμως προτεραιότητα για τον Γιώργο Παράσχο αποτελεί το δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, οι Περιστεριώτες παρακολουθούν με προσοχή την περίπτωση του Λουκά Βύντρα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Λεβάντε και υπάρχουν φήμες πως τον παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ως εναλλακτική λύση υπάρχει ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια στηρίζουμε το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών»

Τσακίρης: «Τι ισχύει με Ρέλβας - Ιδανικό να έβρισκε έναν… Ζεβλάκοφ η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Η επιστροφή του Ρέτσου στον Ολυμπιακό και το μήνυμα της αποχώρησης του Καμπελά»

Αθανασίου: «Να δώσουν κατευθείαν πράγματα στον Παναθηναϊκό οι μεταγραφές 11άδας που θα κάνει - Αναμένουμε καυτό Γενάρη»

ΟΦΗ για Κουμαντάκη: «Ένας αυθεντικός Ομιλίτης με σπουδαία και διαχρονική προσφορά»

Ο Καρεμπέ επιβεβαίωσε τον δανεισμό Καμπελά στη Ναντ!

Σταματέλος: «Ο Γιάρεμτσουκ καλύπτει ορισμένα από τα στοιχεία που θα λείψουν λόγω… Ελ Κααμπί»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει προχωρήσει του φορ, αισιοδοξία ότι θα κλείσει σύντομα - Θα πάρει και στόπερ ο ΠΑΟΚ»

Τα συλλυπητήρια του Asteras AKTOR στον Βαγγέλη Μαρινάκη

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο της Ειρήνης Μαρινάκη