Ο Άρης Betsson πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και νίκησε εύκολα με 98-76 τη Χάμπουργκ Τάουερς στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο, κάνοντας το 2/2 στο ξεκίνημα του φετινού EuroCup!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «κιτρίνων», Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς, τόνισε ότι μεγαλύτερη σημασία για εκείνον έχει το να παραμείνει ενωμένη η ομάδα, ενώ εκθείασε τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί κόντρα στους Γερμανούς.

«Δεν με ενδιαφέρει η νίκη ούτε η ήττα. Σημασία για εμένα έχει να μείνουμε ενωμένοι και να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι παλεύουμε. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας ήταν φανταστική και μοναδική, κάτι που το έκαναν και στην Ιταλία», δήλωσε ο προπονητής του Άρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε και γνώρισε βαριά ήττα από την Μπεσίκτας ο Πανιώνιος!

Άχαστος Τσαλμπούρης στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπεσίκτας: «Κουβαλάει» τον Πανιώνιο με 18 πόντους!

Μπεσίκτας-Πανιώνιος Cosmorama: Με την ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό τους οι «κυανέρυθροι» στην Κωνσταντινούπολη!

Συνέχισαν στην κορυφή Χάποελ Ιερουσαλήμ, Τσεντεβίτα

Μίλιτσιτς: «Μετά από μια διακοπή δέκα ημερών, δεν έπρεπε έχουμε αυτήν την εικόνα»

Έμεινε από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο ο Άρης Betsson και ηττήθηκε από την Κλουζ στο ντεμπούτο του Άντζουσιτς

Άρης Betsson- Κλουζ: Κρίσιμη αναμέτρηση στο EuroCup για τους Θεσσαλονικείς

Μίλιτσιτς: «Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τους τραυματισμούς»

Μπότης: «Παίξαμε συγκεντρωμένα στο δεύτερο ημίχρονο»

Αθηναϊκός με σπασμένα φρένα, επικράτησε της Γκορζόφ και πάει με φόρα στους «32» του EuroCup Γυναικών!

TAGS: Άρης