Τα όσα γράφονται στα social media και όχι μόνο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού από την Αταλάντα αλλά και τον αποκλεισμό του σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων υπογράμμισε ότι η ιταλική ομάδα ήταν το φαβορί και απάντησε σε όλους όσοι αναφέρονται στην επιλογή του Μαρτίνς να μένει ο Ελ Αραμπί στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Επειδή η κριτική είναι καλή αλλά η ισοπέδωση κάνει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ σε όλους να ξεκαθαρίσουμε ότι η Αταλάντα ήταν το φαβορί στο ζευγάρι. Ότι η ομάδα μας πηγαίνει σκασμένη 2,5 χρόνια χωρίς ανάσα και λογικό είναι να μην είναι στα καλύτερα της. Αλλά κάπου να ξέρουμε και τι λεμε:
1. η Αταλάντα έχει μπάτζετ 400 εκατομμύρια και αγοράζουν το 48% της ομάδας μισό δισεκατομμύριο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τα μεγέθη και ότι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ χρειάζεται υπέρβαση για μια τέτοια πρόκριση. Την κάναμε και θα την ξανακάνουμε. Αλλά ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗ και άλλο αποτυχία να μην περάσεις αυτή την Αταλάντα.
2. Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ μένει στον ΠΑΓΚΟ καθαρά επειδή αυτό επιλέγει ο προπονητής. Επειδή δεν ξέρετε τι λέτε κάποιοι οι σχέσεις του Γουσέφ με το κλαμπ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και θα είναι και στο μέλλον. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αποφασίζει ο προπονητής ποιός παίζει και ποιός όχι.
3. Το να λένε ορισμένοι «δε μας αρκεί το πρωτάθλημα με τους ανύπαρκτους αντιπάλους» είναι τουλάχιστον ακατανόητο για να μην πω τιποτα άλλο. Η ΑΕΚ έχει το ακριβότερο μπάτζετ της ιστορίας της και το διαφημίζει και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια επίσης το ακριβότερο μπάτζετ στην ιστορία του. Άρα δεν είναι «ανύπαρκτοι». ΑΚΟΜΑ Η ΕΠΟ όπως διαφημίζουν είναι δική τους, όλα δικά τους, πάμε κόντρα σε όλα και αν κάποιοι δε χαίρονται για το πρωτάθλημα, τότε δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι Πορτογάλοι κρίνουν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Τσορμπατζόγλου: «Προς ανανέωση ο Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Αγοράζει τον Μεϊτέ, κοιτάει και για φορ-γκολτζή»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να πετύχει μία καλύτερη αναβάθμιση στις θέσεις που καίγεται»

Νικολακόπουλος: «Γιατί είναι πολύ σημαντικός ο Ελ Κααμπί στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού»

Νικολογιάννης: «Τελειώνει σύντομα το θέμα Σάρι - Απαντάει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό»

Μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal

Ρίκο: «Ο Μεντιλίμπαρ φώναζε ''να ζήσει η μάνα που γέννησε τους Έλληνες''» - Το… παράδοξο με τον Παπαδούδη στη φιέστα!

Αστέρας Τρίπολης: Ενεργοποιεί το plan b μετά το ναυάγιο με Σλίβκα

«Η ομάδα που κατέκτησε το ένα και μοναδικό League Cup»: Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ το τρόπαιο

Γκαγκάτσης: «Ψηφοδέλτιο αναδόμησης για την ΕΠΟ - Έχουμε πάνω από 50 ψήφους»