Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λαμία την Κυριακή (19/02, 16:00) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το… ματς ξεκίνησε νωρίς, πάντως, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ να ορίζει τον Κωνσταντίνο Κατοίκο να το διευθύνει. Ο εν λόγω ορισμός έφερε την έντονη αντίδραση των Πειραιωτών, με τον Κώστα Καραπαπά, εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, να βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ ώστε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του.

Ο Καραπαπάς είχε συνομιλία και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος του ανέφερε πως δεν έχει σχέση με τους ορισμούς αλλά αυτοί περνάνε μόνο από το χέρι του Στιβ Μπένετ.

Υπενθυμίζεται πως πέραν του Κατοίκου, βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης, Κωνσταντίνου, τέταρτος ο Τσαγκαράκης και στο VAR οι Περράκης, Ψαρρής.

O Κατοίκος έχει σφυρίξει φέτος 4 ματς στην Stoiximan Super League τα Παναιτωλικός-Βόλος 2-3, ΟΦΗ-Ιωνικός 0-2, Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 3-0 και Άρης-Βόλος 3-0, ενώ πήρε «προαγωγή» για τη μεγάλη κατηγορία τη φετινή σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπράτσος: «Οι ποδοσφαιριστές έκαναν κατάθεση ψυχής - Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στο τέλος»

Τσακίρης: «Σημαντικό ότι δεν έχασε η ΑΕΚ - Αλλόκοτα και περίεργα σφυρίγματα από Τσιμεντερίδη»

Κυριακίδης: «Δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος όταν δεν νικάς - Είμαστε περήφανοι για το μέταλλο των ποδοσφαιριστών μας»

Η σωτήρια «οβίδα» του Ρέλβας για το 2-2 της ΑΕΚ στο 98'!

Αρνήθηκε την ήττα στον Βόλο η ΑΕΚ με μυθικό buzzer-beater του Ρέλβας στο 98'!

Έξαλλοι στον Βόλο για τη διαιτησία με ΑΕΚ: «Ντροπή και μόνο ντροπή στον Τσιμεντερίδη»

Σκόραρε ξανά ο Βάργκα, ακυρώθηκε το τέρμα για οφσάιντ

Προβάδισμα ξανά για τον Βόλο με πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Πήλιου, έντονες διαμαρτυρίες από την ΑΕΚ

Η πρώτη ενδεκάδα του Γρηγορίου: Αυτούς επέλεξε για την αναμέτρηση του Άρη στη Λεωφόρο

Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Μπενίτεθ - Με επτά αλλαγές απέναντι στον Άρη