Είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μετά από δύο μήνες απουσίας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο, σημειώνοντας ότι «σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχω πάρει μίζες θα κρεμαστώ μόνος μου στο Σύνταγμα».

«Δεν υπάρχει τίποτα να με συνδέει με μίζες» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αφήνοντας αιχμές για κυβερνητικούς σχεδιασμούς με τη φράση «εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν».

«Με τα δημοσιεύματα αυτά δεν χτύπησαν τον Καρατζαφέρη, χτύπησαν το 2,8% που έδωσε πρόσφατα η Metron Analysis στο ΛΑ.ΟΣ.» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι το κόμμα του θα κατέβει στις εκλογές του Γενάρη κανονικά, υπογραμμίζοντας ότι θα έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα με το 75% των υποψηφίων να είναι νέοι άνθρωποι.

«Έφυγε η πιο καταστροφική Βουλή που έχει υπάρξει από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στον κυβερνητικό συνασπισμό ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ενώ υπογράμμισε την παντελή απουσία διαλόγου μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. «Δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν μεταξύ τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του οποίου είναι επικεφαλής «πατριωτικό».

Πηγή: parapolitika.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεμένα τα πλοία από τον Πειραιά ως τις 20:00 - Απαγορευτικό απόπλου και από Ραφήνα, Λαύριο

Στο 5,1% εκτοξεύθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Στο 3,8% σκαρφάλωσε στην Ευρωζώνη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Κυριακή στο νότιο Αιγαίο - Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα στην Κρήτη

Υπόθεση οικογένειας Νέστορα: Προθεσμία για 7 Οκτωβρίου πήραν οι φερόμενοι ως φυσικοί δράστες της επίθεσης

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των 6 μαθητών από τον Όλυμπο

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά 5 μαθητών από τον Όλυμπο

Kαλλισθενική γυμναστική: Τι πραγματικά προσφέρει η προπόνηση με το βάρος του σώματος

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε για τις 20/11 η δίκη της Κατερίνας Παπακώστα

Αλγερία: Θανατική ποινή για εμπρησμούς δασών και απαγωγές παιδιών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 44χρονος ανυπότακτος - Βρέθηκε με ναρκωτικά και στρατιωτικά αντικείμενα