Θέση υπέρ του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πήρε ο Τζέιμι Κάραχερ με αφορμή τις μαζικές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ομοσπονδιακού προπονητή τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία.

Οι φίλοι της εθνικής Αγγλίας φώναζαν στον Σάουθγκεϊτ ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι κάνει και επιπλέον τον προειδοποιούσαν ότι θα απολυθεί το πρωί της επόμενης μέρας.

Η συμπεριφορά αυτή έφερε την αντίδραση του Τζέιμι Κάραχερ, που εξαπέλυσε ευθεία επίθεση σε όσους δημιούργησαν αυτή την ατμόσφαιρα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσω Twitter.

«Όσοι φωνάζετε ”Δεν ξέρεις τι κάνεις”, απλά σκάστε κλόουν! Αυτός ο προπονητής πήγε τη χώρα σε δύο τουρνουά στις καλύτερες θέσεις της από το 1966», έγραψε ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστής και συνέχισε: «Επίσης η ιδέα ότι ο Σάουθγκεϊτ κρατά την ομάδα πίσω δεν έχει λογική. Αυτή η ομάδα δεν είναι καλύτερη από το 2004-06, ούτε από το 1996-98. Ο Σάουθγκεϊτ έχει πετύχει παραπάνω με βολικές ισοπαλίες. Ηρεμήστε παιδιά και επιστρέψτε στο κανονικά σας επίπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»