Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από την αυστριακή Ριντ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ζοάο Καρβάλιο να δηλώνει μετά τη λήξη της αναμέτρησης πως τα αποτελέσματα δεν είναι σημαντικά σε αυτή την περίοδο, με το ζητούμενο να είναι η ετοιμότητα της ομάδας όταν έρθουν τα επίσημα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβάλιο:

«Δεν είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Τα φιλικά ματς είναι σημαντικά για εμάς για να δούμε πώς νιώθουμε εμείς μέρα με τη μέρα. Όντως ένιωσα εγώ καλά σήμερα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε το πώς είμαστε και πού βρισκόμαστε».

«Θέλω να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα επίσημα παιχνίδια. Γι' αυτό δουλεύουμε όλοι μας. Δεν έχουν μεγάλη σημασία τα αποτελέσματα. Είναι μέρος της προπόνησης το παιχνίδι με την Ριντ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θα φύγω… δεν θέλω να κλαις, θέλω να γελάς»: Το σπαρακτικό αντίο της Ιωάννας Άντζα στον πατέρα της!

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»