Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας στο «El Grafico», είχε μόνο θετικά να πει για τον νέο προπονητή της «βασίλισσας».

Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός ακραίος αμυντικός δήλωσε τα εξής: « Όταν αγωνίζεσαι υπό τις οδηγίες του Λοπετέγκι είναι πάντα χαρά. Είναι ένας προπονητής που έχει ως στόχο να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε παίκτη, μου αρέσουν οι ιδέες του πάνω στο ποδόσφαιρο», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε « Το ομαδικό πνεύμα είναι πολύ καλό και αυτό είναι απαραίτητο για την επιτυχία, αισθανόμαστε σαν μια οικογένεια και αγωνιζόμαστε ο ένας για τον άλλον».

Τέλος, ο 26χρονος ακραίος αμυντικός μίλησε για τις απαιτήσεις που έχεις όταν αγωνίζεσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας: «Υπάρχει πάντα έντονη πίεση σε αυτόν τον σύλλογο αλλά η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή είναι καλή, έχουμε τα θεμέλια για την επιτυχία».

Επιμέλεια: Θοδωρής Γεωργαντής


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»

Τέλος από Εσπανιόλ ο Γκονθάλεθ