Καρέ - καρέ "συνέλαβαν" οι φωτογραφικές κάμερες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια με τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και 90 προσαγωγές. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στη συνοικία, με τη μεγάλη επιχείρηση -που πραγματοποίηθηκε σε δύο κτήρια και ένα διαμέρισμα- να θυμίζει αμερικανική αστυνομική ταινία με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να είναι οπλισμένοι σαν αστακοί. Στην περιοχή υπάρχουν επίσης δυνάμεις των ΜΑΤ και της Ασφάλειας Αττικής. Η επιχείρηση πραγματοποιείται στη σκιά του φιάσκου της επιχείρησης του λιμενικού την περασμένη εβδομάδα, αλλά και της επίθεσης σε περιπολικό της αστυνομίας στην περιοχή την Τετάρτη.

Κάτοικοι των Εξαρχείων που μίλησαν στον ΣΚΑΪ πάντως, φοβούνται ότι ότι η επιχείρηση της ΕΛΑΣ δεν θα έχει διάρκεια και ότι μετά από λίγες ώρες η παραβατικότητα στην ιστορική συνοικία θα επιστρέψει. Την άποψη αυτή φάνηκε να συμμερίζεται και ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, ο οποίος επισήμανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι στην περιοχή γίνονται 60 καταλήψεις κτηρίων συνολικά, και ότι με το που θα φύγουν οι αστυνομικοί στα κτήρια θα γίνουν επανακαταλήψεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι κάτοικοι των Εξαρχείων πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ανομία στη συνοικία στις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους.





























Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγροτικά μπλόκα: Έκλεισε το ρεύμα εξόδου στα διόδια Μαλγάρων - Τι ισχύει σε Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα

Θρίλερ στην Τουρκία: Η ΜΙΤ ανέκρινε αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα για την πτώση του Falcon!

Εξαφάνιση 16χρονης: Πούλησε κοσμήματα πριν ταξιδέψει στην Αθήνα-Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε

Novartis: Ένοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στον Άρειο Πάγο για τρίτη φορά η υπόθεση

Στις 15:00 το ραντεβού Μητσοτάκη με τους αγρότες - Ποιοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση

Στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο - Άλμα 13% στις τιμές κρέατος και 8,4% στα ενοίκια

Novartis: Ενοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Τελεσίγραφο Στάρμερ στο X για το Grok: «Αν δεν το ελέγξετε εσείς, θα το κάνουμε εμείς»

Κρις Ρόκος: Ο «αόρατος» μάγος των αγορών που κέρδισε μισό δισεκατομμύριο ευρώ το 2025 είναι ελληνικής καταγωγής