Μπορεί η Άντερλεχτ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βελγίου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ίσως αυτό να συμβαίνει διότι ρίχνουν μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών και στην ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, βασιζόμενοι σε ένα πλάνο πολλών ετών.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην «lacapitale» και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον τρόπο δουλειάς της Άντερλεχτ.

«Η Άντερλεχτ προοδεύει συνεχώς. Είναι πολύ καλοί στο να εξελίσσουν νέα ταλέντα. Συγκρίνονται με τον Ολυμπιακό, είναι ένα βήμα πιο μπροστά βέβαια στην αναζήτηση ταλέντων και δίνουν στους παίκτες ευκαιρίες. Αυτό το κάνουν πολύ καλά στο Βέλγιο. Υπάρχουν λίγες ομάδες στην Ευρώπη που έχουν νέα ταλέντα όπως η Άντερλεχτ. Από αυτή την άποψη, είναι άξιο αναφοράς», ήταν τα λόγια του Καρεμπέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!