Καμία διάθεση ν’ ασχοληθεί περαιτέρω με τον τελικό Κυπέλλου -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί- δεν έδειξε ο Μάσιμο Καρέρα.

Μιλώντας στη NOVA, ο Ιταλός παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν είχε την αγωνιστικότητα που χρειαζόταν και αναγνώρισε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής.

Τόνισε ωστόσο ότι η «Ένωση» πρέπει ν’ αφήσει πίσω το συγκεκριμένο ματς και να δείξει την απαιτούμενη προσοχή στο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για να ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Αφήνουμε πίσω το Κύπελλο, δεν είχαμε την κατάλληλη αγωνιστικότητα».

Για την κριτική που έγινε σχετικά με την ετοιμότητα της ΑΕΚ: «Είναι σύνηθες μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να υπάρχει κριτική. Είναι όλα αποδεκτά, εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για το συγκεκριμένο ματς».

Για τις πολλές χαμένες στατικές φάσεις: «Τα είχαμε προετοιμάσει όλα πολύ καλά, αλλά στη διάρκεια του αγώνα δεν μας βγήκαν».

Για τη νέα σεζόν: «Να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε».

Για τις προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ: «Θα το συζητήσω με τον Ίλια Ίβιτς και αν υπάρχει κάτι για να βελτιώσουμε το ρόστερ, θα το κάνουμε».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Δύσκολο ματς, είδα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ειναι μια οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και αγωνιστικά καλά για να κερδίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.