Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του ματς και τις πιθανότητες να αγωνιστούν οι Νεντελτσεάρου και Τάνκοβιτς, ενώ στάθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα στην Nova:

Για το παιχνίδι: «Δουλέψαμε κανονικά, μπήκαμε σε ρυθμούς. Αρχίζει ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τους τραυματίες: «Υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες για να παίξουν. Θα βρω κάποια λύση. Ίσα ίσα με βοηθάει. Υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις για να καλύψω την ενδεκάδα».

Για την επιλογή του στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Σήμερα θα αποφασίσω ποιος θα παίξει αριστερά στην άμυνα».

Για τους Νεντελτσεάρου και Τάνκοβιτς: «Ο Νεντελτσεάρου είναι πιο έτοιμος. Για τον Τάνκοβιτς, θα τον δω σήμερα και θα αποφασίσω αν θα είναι έτοιμος να παίξει με τον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε πώς παίζει. Τον συναντήσαμε και στα playoffs. Φέτος έχει αυξήσει την ποιότητά του. Θα είναι δύσκολος αγώνας και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε το καλύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Ακολουθεί η ανανέωση του Ζέλσον - «Πονοκέφαλος» για την άμυνα ενόψει Λεβερκούζεν

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»