Εγκώμια από τον Μάσιμο Καρέρα για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού τον οποίο έχει στοχεύσει... μεταγραφικά η Νάπολι.

«Τον είδα φέτος, είναι ένας καλός παίκτης που μπορεί να γίνει κορυφαίος. Προφανώς δεν τον γνωρίζω καλά αλλά μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για την ταχύτητα του, ενώ είναι καλός και αμυντικά», ανέφερε.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τον κορωνοϊό.

«Εδώ στην Ελλάδα ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί κυκλοφορίας που υπάρχουν και στην Ιταλία αλλά υπάρχουν πολύ λιγότερα κρούσματα σε σχέση με την Ιταλία. Αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει και εδώ. Στα τέλη Απριλίου θα υπάρξει μια συνάντηση των αρμοδίων και της Λίγκας για να γίνει απολογισμός της κατάστασης και να δούμε πότε και αν θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό, άδεια στους παίκτες και πρεμιέρα Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα

Κρίσιμη Κυριακή κορυφής στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΟΦΗ: Ένωση με κεκτημένη ταχύτητα, ψάχνει νίκη πρωτιάς κόντρα στους Κρητικούς για το ιδανικό αντίο στο 2025!

TAGS: A.E.K.