Ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα (όπως είναι λογικό), αλλά και από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Μάσιμο Καρέρα, που στάθηκε στη θέληση των ποδοσφαιριστών του.

Επιπλέον, τόνισε ότι το σύστημα (4-3-3) που επέλεξε στο συγκεκριμένο ματς ταιριάζει στους «κιτρινόμαυρους», ενώ επεσήμανε ότι χρειάζεται δουλειά στις στημένες φάσεις η ομάδα του.

«Η ομάδα υπέφερε, πάλεψε, αγωνίστηκε. Η ομάδα έδωσε τα πάντα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Οι παίκτες ξέρουν το σύστημα, αυτό ξέρουμε αυτό παίζουμε και δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτό το σύστημα ταιριάζει, αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να αλλάζουμε συστήματα και να προσαρμοζόμαστε.

Σίγουρα είμαστε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ καθώς και τα δύο ήταν οφσάιντ, όμως πρέπει να δουλέψουμε τις στημένες φάσεις
», δήλωσε στη Nova αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

TAGS: A.E.K.