Την κατάσταση που βιώνει με τον κορωνοϊό η Ελλάδα περιέγραψε ο Μάσιμο Καρέρα εκφράζοντας παράλληλα και την ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στην Ιταλία.

«Όλα είναι καλά εδώ στην Ελλάδα. Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Τα πάντα έχουν σταματήσει και πλέον ξεκουράζομαι και περνάω χρόνο στο σπίτι μου. Τρώμε εκπληκτικά. Μέχρι χθες υπήρχε η δυνατότητα να βγούμε και να περπατήσουμε κάτι που κάναμε με ευχαρίστηση καθώς εδώ το μέρος είναι εκπληκτικό. Πλέον καθόμαστε και περιμένουμε τα νέα» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ σε ρωσική ιστοσελίδα.

Όσο για το πώς επηρεάζεται η δουλειά του; «Μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να μείνουμε μέσα. Ακολουθούμε λοιπόν ήδη ένα πρόγραμμα προπονήσεων μέσω Skype. Έχουμε τη δική μας τεχνολογία. Επιπλέον οι παίκτες πρέπει να παρακολουθήσουν παιχνίδια που δεν πήγαμε καλά και να εντοπίσουν τα λάθη τους. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό τον χρόνο ξεκούρασης. Δεν θα γίνει προπόνηση τουλάχιστον μέχρι τις 26 Μαρτίου. Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε τα πάντα θα έχουν λυθεί».

Φυσικά η κατάσταση στην πατρίδα του τον ανησυχεί ιδιαίτερα. «Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να επιστρέψω. Τα σύνορα έχουν κλείσει. Αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν μπορώ να πετάξω. Η σύζυγος μου και η μια κόρη μου είναι εδώ μαζί μου, η άλλη κόρη μου είναι στο Μιλάνο και δουλεύει από το σπίτι, όπως όλοι. Η κατάσταση στην Ιταλία είναι δύσκολη. Ο μεγαλύτερο κίνδυνος βρίσκεται στα νοσοκομεία. Είναι σημαντικό να μην βγαίνει από το σπίτι. Μπορεί να διασπείρεις τον ιό και πλέον τα νοσοκομεία δεν έχουν χρόνο και χώρο για περισσότερους ασθενείς. Για την χώρα μου αυτό είναι το πιο πιεστικό ζήτημα αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να τελειώσουν όλα το συντομότερο δυνατό. Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον ιό και μετά θα δούμε όλα τα υπόλοιπα».

Τέλος αναφέρθηκε και στην αναβολή του Euro: «Νομίζω ότι ήταν σωστή. Οι παίκτες δεν μπορούν να προπονηθούν που σημαίνει ότι δεν μπορούν να προετοιμαστούν σωστά για το τουρνουά. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι συνέπειες γενικότερα. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήλιος: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό, αλλά εγώ ήθελα μόνο ΑΕΚ»!

Η ανάρτηση-απολογισμός του Ποντένσε: «Σίγουρα δεν ήταν η σεζόν που θέλαμε, ειδικά για εμένα»

Η απάντηση Ζήκου σε Καραπαπά για το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ στον Μεντιλίμπαρ

Σουργιάς: «Έκπληξη οι αποχωρήσεις Λαμπρόπουλου και Νέιρα - Τι ακολουθεί στον ΟΦΗ με τα 5 ακόμα συμβόλαια που λήγουν»

Τσακίρης: «Υπάρχει κρούση, όχι πρόταση για Περέιρα - Θέλει να ξέρει για το μέλλον του, πριν φύγει από την Αθήνα»

Τσανάκας: «Φαίνεται πως πάμε σε καλοκαίρι με αλλαγές για τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη για απομάκρυνση Λουτσέσκου, αλλά…» - Τι είπε για Γιαννούλη

Δεσύλλας: «Σε καλό επίπεδο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με Νέστρουπ, ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα το θέμα»

Το σόου Ηλιόπουλου, ο στρατιώτης Βίντα και η στέψη: Η πρωταθληματική παρακάμερα από την απονομή της ΑΕΚ!

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να μείνουν Μεντιλίμπαρ και Λουτσέσκου»

TAGS: A.E.K.