Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού, αλλά και για τη δουλειά του στην ΑΕΚ, μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η «Ένωση» απέχει μόλις έναν βαθμό από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League, ενώ στόχος του είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στην ιστοσελίδα «bergamonews»

Για την κατάσταση στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού: «Εδώ είμαστε "θωρακισμένοι", αλλά όχι σα στο Μπέργκαμο, όπου δεν μπορείτε να φύγετε από τα σπίτια σας. Ακόμα και εδώ, τα εστιατόρια και τα δημόσια καταστήματα είναι κλειστά, ωστόσο μπορούμε ακόμα να κινηθούμε».

Για τη δουλειά του στην ΑΕΚ και τα θετικά αποτελέσματα που έχει: «Ναι, είμαστε τρίτοι έναν βαθμό πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και επομένως έναν βαθμό πίσω από το... Champions League. Η πρώτη θέση είναι ήδη πολύ μακριά, καθώς ο Ολυμπιακός είναι 15 πόντους μπροστά. Στην ΑΕΚ είναι πολύ θετική εμπειρία, ενώ ο στόχος είναι η έξοδος στο Champions League και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Πρόκληση είναι το πρωτάθλημα με τη Σπαρτάκ, αλλά τι γίνεται με την... πρόκληση της ΑΕΚ: «Το ποδόσφαιρο είναι διεθνές. Πλέον δεν είναι δύσκολο να πηγαίνεις από τη μία χώρα στην Ελλάδα. Υπάρχει πάντα η πίεση που πρέπει να ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς. Και πάνω από όλα πρέπει να είσαι καλός στην επίτευξη αποτελεσμάτων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: A.E.K.