Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ για το ματς με την Βιγιαρεάλ στο Signal Iduna Park στην έναρξη της League Phase του Champions League, αλλά στάθηκε τρομερά άτυχος.

Λίγο πριν το ημίωρο και συγκεκριμένα στο 27ο λεπτό έπεσε στο έδαφος με αδιαθεσία και δεν μπορούσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση.

Ο Κόβατς σήκωσε τον Νουανέρι και τον πέρασε στη θέση του Έλληνα άσου, για τον οποίο υπάρχει πλέον αναμονή για το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να βγάλει όλο το ματς.

Ο Καρέτσας έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο πάνω σε φορείο και εμφανώς δακρυσμένος. Κατά την αποχώρησή του, μάλιστα, ο κόσμος της Ντόρτμουντ θέλησε να του δείξει τη στήριξή του, χαρίζοντάς του ένα θερμό χειροκρότημα και αποθεώνοντάς τον.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει σαφής ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Καρέτσα και τους λόγους που τον οδήγησαν στην πρόωρη αποχώρησή του. Ως εκ τούτου, παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για τραυματισμό ή για κάποιο άλλο πρόβλημα, με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής να μην επιτρέπουν ασφαλή συμπεράσματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος για τον Καρέτσα - Στο νοσοκομείο για εξετάσεις!

«Φτωχό το 1-0 για την ΑΕΚ - Θα ζήλευε και ο… Μότσαρτ το αριστούργημα του Μαρίν»: Το σχόλιο Μαραθιανού

Κιμπάουερ: «Δεν ήταν τόσο παραγωγική η ΑΕΚ, απλά έδειξε πιο ώριμη και έμπειρη»

Νίκολιτς: «Αυτή η νίκη θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ - Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μπρινιόλι»

Κετσετζόγλου: «Στάθηκε πολύ καλά σε αυτό το επίπεδο η ΑΕΚ, έδειξε τρομερά έτοιμη»

Ο Ηλιόπουλος φιλοξένησε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, Δημοσθένη Ταμπάκο, στη σουίτα του

Η διάγνωση για Στρακόσα και η ατάκα του Νίκολιτς για το διάστημα της απουσίας

Μαρίν: «Κάναμε αυτό που έπρεπε, προπονηθήκαμε στα φάουλ»

Λιούμπιτσιτς: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, το γκολ ήρθε από ένα φάουλ που πιστεύω πως δεν υπήρξε...»

Βιτάλις: «Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου σήμερα - Ο Νίκολιτς έκανε άψογο κοουτσάρισμα»