Ακριβός φαίνεται πως είναι ο 32χρονος στράικερ για τα στάνταρ των «Σφυριών», με τους ανθρώπους του συλλόγου να απομακρύνονται πλέον από την ιδέα της επιστροφής του στο Λονδίνο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν, αποκάλυψε ότι έγινε πρόταση στον ποδοσφαιριστή της Μπόκα Τζούνιορς να γυρίσει στο σύλλογο με 130.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο Τέβες απέρριψε, όμως, αυτή την προσφορά, παρόλο που θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κλαμπ, καθώς ήθελε περισσότερα, και συγκεκριμένα 230.000.

Όπως δήλωσε, μάλλον απογοητευμένος, ο Σάλιβαν: “Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε τον Τέβες, αλλά ήθελε 230.000 την εβδομάδα. Προφανώς θα μείνει στην Μπόκα, που δεν έχει και μεγάλη φορολογία εκεί. Έλεγε ότι αγαπάει τη Γουέστ Χαμ. “Αγαπώ τη Γουέστ Χαμ μόνο αν μου δώσει 230.000. Αυτή είναι η αγάπη του; Του προσέφερα 130.000 συν τα μπόνους! Πίστευα πως αυτή ήταν μια απίθανη προσφορά για κάποιον που αγαπάει το σύλλογο”.

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube