Η ομάδα της Ασίας νίκησε εκείνη της Ευρώπης με 156-136 στον… περίεργο διαχωρισμό των ομάδων στο τουρκικό All Star Game που έγινε στην Ulker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Κένι Γκάμπριελ της Καρσίγιακα (και άλλοτε του Ρεθύμνου) που είχε 34 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ 32 πρόσθεσε ο Τόνι Κρόκερ. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν της Νταρουσάφακα με 23 και ο Ματσέι Λάμπε της Μπεσίκτας με 21 ξεχώρισαν από τους ηττημένους.

Την παράσταση έκλεψε ο Φουρκάν Κορκμάζ της Εφές που κέρδισε το διαγωνισμό καρφωμάτων ντυμένος Νταρθ Βέιντερ από το Star Wars με τη βοήθεια του συμπαίκτη του, Τσεντί Οσμάν, που είχε ντυθεί Τζεντάι. Στα τρίποντα κυριάρχησε ο Μελίχ Μαχμούτογλου της Φενέρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube