Η Παρτιζάν έχασε έναν ακόμη πολύτιμο παίκτη χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της, αφού υπήρχαν οφειλές στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος τελικά κατέληξε άνευ αντιτίμου στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου δεν έκρυψε την ενόχλησή του κάνοντας λόγο για αθέτηση συμφωνίας από την πλευρά του νεαρού σέντερ, στον οποίο επέρριψε ευθύνες.

«Η πλευρά του Μιλουτίνοφ ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Δεν ήμουν στις συζητήσεις, αλλά φαίνεται πως οι μάνατζέρ του αθέτησαν τη συμφωνία που υπήρχε με την Παρτιζάν. Και φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως ο παίκτης απαλάσσεται από την ηθική ευθύνη απέναντι στην Παρτιζάν, αφού δεν έκανε τίποτα. Είναι μεγάλο πλήγμα για το σύλλογό μας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για το θέμα», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι