Έστω και με λίγες ημέρες καθυστέρηση, ο Ραμέλ Κάρι έφτασε στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκραντ δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα και τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη δουλειά για να διατηρήσει τα σκήπτρα η ομάδα του, αφού τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

«Είναι εκπληκτικά εδώ και χαίρομαι που φέτος είμαι στην ομάδα από την αρχή. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό, όπως χαίρομαι και για το γεγονός ότι έχουν παραμείνει οι περισσότεροι από τους παίκτες. Είναι θετικό για να "δέσουμε" γρηγορότερα και να βρούμε τη χημεία μας».

«Θα είναι διαφορετική η φετινή χρονιά. Θα είναι δύσκολο. Νομίζω ότι κανείς δεν ξέχασε τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ακριβώς γι' αυτό όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, δυσκολότερα, αλλά ανυπομονώ πάρα πολύ να αρχίσουν οι αγώνες! Πρέπει να γίνει καλή δουλειά εδώ, να βάλουμε τις βάσεις και να συνεχίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

Η επιστροφή Ομπράντοβιτς… άρεσε σε Μοντέρο και Βαλαντσιούνας

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο

Πετρίδης: «Εν αναμονή της οριστικής κατάληξης και των... ανακοινώσεων για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό»